دانلود فیلم و سریال آسیای شرقی

لیستی از غذاهای کره ای به همراه توضیح مفید - سئول دی ال

کانال تلگرام ما ما را از طریق کانال دنبال کنید.
آدرس همیشگی سایت : seouldl.ir
لطفا یک افزونه تاریخ نصب کنید.

لیستی از غذاهای کره ای به همراه توضیح مفید

لیستی از غذاهای کره ای به همراه توضیح کوتاه و مفید

لیستی از غذاهای کره ای به همراه توضیح مفید

آشپزی کره ای از لحاظ رتبه در جهان در نقطه ی پایینی است البته در سالهای اخیر غذاهای کره ای بیشتر به جهانیان عرضه شده و کم کم دارد طرفداران خودش را پیدا می کند.

با توجه به سنت کره ای ها، برای هر سلیقه ای طعم و مزه ای وجود دارد.

برای دیدن ادامه این توضیحات به همراه تصویر به ادامه مطلب بروید….

از زمان های قدیم برنج به عنوان غذای اصلی کره ای ها کشت می شد. این روزها غذای آن ها شامل انواع زیادی از گوشت و ماهی ، غذاهای همراه با سبزی  های وحشی و کلاً سبزیجات است و روش های متنوعی در خصوص حفظ مواد غذایی وجود دارد مانند کیم چی ، jeotga (غذاهای دریایی تخمیر در نمک) و همچنین doenjang (تخمیر خمیر سویا) که بخاطر عطر و طعم متمایزش و ارزش بالای مواد غذایی اش بسیار محبوب است. در کره تمام غذاها در یک زمان سرو می شود . یک وعده غذایی معمولا ، شامل برنج ، سوپ و چندین غذای جانبی می شود  به طور سنتی در طبقات محروم و عادی تر جامعه غذاهای جانبی ۳ مدل هستند در حالی که در زمان گذشته خانواده های سلطنتی و امروزه نیز خانواده های ثروتمند ۱۲ مدل غذای جانبی دارند . به هر حال غذا بخش مهمی از فرهنگ کره را تشکیل می دهد و کره ای ها توجه زیادی به نحوه سرو غذا دارند.

 


خب حالا می رسیم به توضیحات به همراه تصاویر انها:

برنج پخته  : bap        

برنج پخته غذای اصلی کره ای هاست و تقریبا با هر وعده غذا خورده می شود . در کره مردم برنج دانه کوتاه می خورند و با خوردن برنج دانه بلند هندی مخالفند . برنج کره ای ها اغلب چسبنده است و همچنین با مواد غذایی مختلفی ترکیب می شود از جمله لوبیا ، لوبیا قرمز ، جو و … که برای عطر و طعم اضافه می شود .


سوپ: guk

 غذاهای کره ای اغلب شامل سوپ هم می شود که با برنج سرو می شود . انواع مختلفی از سوپ وجود داره سوپ سبزیجات ، گوشت ، ماهی ، جلبک دریایی ، صدف، استخوان گاو و …


 خورشت  : jjigae

خورشت یک غذای تنها نیست بلکه شامل غذاهاییست که بیشتر آنها شبیه به خورشت هستند. jjigae با گوشت یا مواد غذایی دریایی و یا با سبزیجات درست می شود و چاشنی آبگوشت دارد و معمولا تند است و در حال جوشیدن سرو می شود . معروفترین نوع آن doenjang – jjigae هست که با خمیر لوبیای سویا درست می شود.

و از انواع دیگر آن میشود به کیم چی jiggae و soondubu jiggae ، خورشت تندی که با توفو و تخم مرغ درست میشود ، اشاره کرد.


گوشت و ماهی پخته : jjim و jorim

jjim و jorim غذاهای مشابهی هستند که در آن گوشت و ماهی را با سبزیجات آماده کرده و به سس سویا آغشته می کنند  و سپس با شعله کم آرام آرام می پزد.


namul : سبزیجات

namul شامل سبزیجات وحشی است که به آرامی پخته و یا سرخ می شود و با نمک ترکیب می شود و با سس سویا ، نمک ، روغن کنجد و سیر و پیاز و دیگر ادویه ها میکس می شود.


jeotga : غذاهای دریایی تخمیر در نمک

jeotga یک غذای شور هست که در آن ممکن است از مواد غذایی مثل ماهی ، صدف و دیگر مواد غذایی دریایی استفاده شود.


  gui : خوراک و غذاهای کبابی

gui غذایی است که یک نوع گوشت روی آتش ذغالی خوابانده می شود و محبوب ترین نوع آن با گوشت قرمز درست می شود مانند bulgogi و galbi البته انواع ماهی ها هم به این روش طبخ می کنند.


 jeon : پنکیک

jeon پنکیک کره ای ست البته بطور دقیق تر به معنای غذاهای سرخ کردنی ست. قارچ ، کدو حلوایی ، ماهی ، صدف ،‌ فلفل قرمز ، گوشت و …با نمک و فلفل و تخم مرغ مخلوط و بعد سرخ می شود.


 mandu : نوعی پودینگ

این غذا همان کوفته و یا دلمه کره ایست که با مواد مختلف درست می شود.

و حالا غذاهایی که حتما باید در کره بچشید

اولی رو همه تون میشناسید و احتمالا همه دوست دارین امتحانش کنید

۱)کیم چی:

مچی غذای ملی کره و نیز یکی از معروفترین غذاهای کره ای در سطح جهان. است.

درحالی که بسیاری از مردم کیمچی را یک غذای تند کلم تصور می کنند، کیمچی را می توان با گونه های مختلف سبزیجات نیز درست کرد که البته معروف ترین آن ها کلم و تربچه است.

* اطلاعات بیشتر در مورد کیمچی را می توانید در پست ” کیمچی” بخوانید.

۲)bibimbap 

 در لغت به معنای ” برنج مخلوط ” است. این غذا نسخه کره ای برنج سرخ شده است؛ یک کاسه ی داغ برنج بخار پز که روی آن با سبزیجات تازه پر می شود.

و در کنار آن مقداری رب فلفل قرمز تند قرار می دهند و برای خوردن همه را با هم میکس می کنند.

۳)bulgugi

یکی از غذاهای رایج در رستوران های غربی است و همچنین مورد علاقه خود کره ای هاست . تکه های نازک گوشت (اکثرا گوشت خوک هست مراقب باشید! و اگر خواستید بولگوگی بخورید حتماً به یک رستوران عرضه کننده غذاهای حلال بروید.) را در یک سس شیرین و خوش طمع می خوابانند و آن را سرخ و یا آب پز می کنند و در یک مایع کم شیرینی آبدار می کنند سپس لابه لای برگ کاهوی تازه می گذارند و بعد مقداری سیر و فلفل قرمز هم روی آن قرار می دهند

۴)jiggae

۵)japchae

 معمولا به عنوان غذای جانبی سرو می شود و شامل نودل سلفون! (که با سیب زمینی شیرین درست میشه ) که با گوشت و سبزیجات مخلوط میشه و در سس سویا و روغن کنجد خوابانده میشه و بصورت سرد و یا داغ سرو میشود. این غذا یه نوع غذای مجلسی هست چون در مهمانی ها و مناسبت های خاص درست میشود.

۶)Dukbokki

در هر کشوری غذاهای بخصوصی در خیابان ها به فروش می رسد . در کره ، در امتداد خیایان های سئول ممکن است ،شما بخار حاصل از فروش  Dukbokki را ببینید . Dukbokki با کیک برنج نرم و ماهی و سس چیلی تند و شیرین سرو میشود.

به کانال تلگرام مراجعه کنید تا توضیحات بالا کامل تر و جامع تر گردد

برای ورورد به کانال تلگرام اینجا کلیک کنید

به این پست امتیاز دهید.
دوست داشتن8دوست نداشتن1
575 بار مشاهده
دیدگاه کاربران انتشار یافته : 0 - در انتظار بررسی : 11
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.

1 × 2 =